Voorspellingen van Spelers

Statistieken

Statistieken

Hieronder staan de voorspellingen van onbekend.

Alleen voorspellingen en antwoorden die niet meer kunnen worden aangepast, worden getoond.

Groepsfase
jun 11, 202121:00
Turkije
Italië
Turkije
Italië

(0)

(3)
jun 12, 202115:00
Wales
Zwitserland
Wales
Zwitserland

(1)

(1)
jun 12, 202118:00
Denemarken
Finland
Denemarken
Finland

(0)

(1)
jun 12, 202121:00
België
Rusland
België
Rusland

(3)

(0)
jun 13, 202115:00
Engeland
Kroatië
Engeland
Kroatië

(1)

(0)
jun 13, 202118:00
Oostenrijk
Noord-Macedonië
Oostenrijk
Noord-Macedonië

(3)

(1)
jun 13, 202121:00
Nederland
Oekraïne
Nederland
Oekraïne

(3)

(2)
jun 14, 202115:00
Schotland
Tsjechië
Schotland
Tsjechië

(0)

(2)
jun 14, 202118:00
Polen
Slowakije
Polen
Slowakije

(1)

(2)
jun 14, 202121:00
Spanje
Zweden
Spanje
Zweden

(0)

(0)
jun 15, 202118:00
Hongarije
Portugal
Hongarije
Portugal

(0)

(3)
jun 15, 202121:00
Frankrijk
Duitsland
Frankrijk
Duitsland

(1)

(0)
jun 16, 202115:00
Finland
Rusland
Finland
Rusland

(0)

(1)
jun 16, 202118:00
Turkije
Wales
Turkije
Wales

(0)

(2)
jun 16, 202121:00
Italië
Zwitserland
Italië
Zwitserland

(3)

(0)
jun 17, 202115:00
Oekraïne
Noord-Macedonië
Oekraïne
Noord-Macedonië

(2)

(1)
jun 17, 202118:00
Denemarken
België
Denemarken
België

(1)

(2)
jun 17, 202121:00
Nederland
Oostenrijk
Nederland
Oostenrijk

(2)

(0)
jun 18, 202115:00
Zweden
Slowakije
Zweden
Slowakije

(1)

(0)
jun 18, 202118:00
Kroatië
Tsjechië
Kroatië
Tsjechië

(1)

(1)
jun 18, 202121:00
Engeland
Schotland
Engeland
Schotland

(0)

(0)
jun 19, 202115:00
Hongarije
Frankrijk
Hongarije
Frankrijk

(1)

(1)
jun 19, 202118:00
Portugal
Duitsland
Portugal
Duitsland

(2)

(4)
jun 19, 202121:00
Spanje
Polen
Spanje
Polen

(1)

(1)
jun 20, 202118:00
Zwitserland
Turkije
Zwitserland
Turkije

(3)

(1)
jun 20, 202118:00
Italië
Wales
Italië
Wales

(1)

(0)
jun 21, 202118:00
Noord-Macedonië
Nederland
Noord-Macedonië
Nederland

(0)

(3)
jun 21, 202118:00
Oekraïne
Oostenrijk
Oekraïne
Oostenrijk

(0)

(1)
jun 21, 202121:00
Rusland
Denemarken
Rusland
Denemarken

(1)

(4)
jun 21, 202121:00
Finland
België
Finland
België

(0)

(2)
jun 22, 202121:00
Kroatië
Schotland
Kroatië
Schotland

(3)

(1)
jun 22, 202121:00
Tsjechië
Engeland
Tsjechië
Engeland

(0)

(1)
jun 23, 202118:00
Slowakije
Spanje
Slowakije
Spanje

(0)

(5)
jun 23, 202118:00
Zweden
Polen
Zweden
Polen

(3)

(2)
jun 23, 202121:00
Portugal
Frankrijk
Portugal
Frankrijk

(2)

(2)
jun 23, 202121:00
Duitsland
Hongarije
Duitsland
Hongarije

(2)

(2)
Achtste Finales
jun 26, 202118:00
Wales
Denemarken
Wales
Denemarken

(0)

(4)
jun 26, 202121:00
Italië
Oostenrijk
Italië
Oostenrijk

(2)

(1)
jun 27, 202118:00
Nederland
Tsjechië
Nederland
Tsjechië

(0)

(2)
jun 27, 202121:00
België
Portugal
België
Portugal

(1)

(0)
jun 28, 202118:00
Kroatië
Spanje
Kroatië
Spanje

(3)

(5)
jun 28, 202121:00
Frankrijk
Zwitserland
Frankrijk
Zwitserland

(3)

(3)
jun 29, 202118:00
Engeland
Duitsland
Engeland
Duitsland

(2)

(0)
jun 29, 202121:00
Zweden
Oekraïne
Zweden
Oekraïne

(1)

(2)
Kwartfinales
jul 02, 202118:00
Zwitserland
Spanje
Zwitserland
Spanje

(1)

(1)
jul 02, 202121:00
België
Italië
België
Italië

(1)

(2)
jul 03, 202118:00
Tsjechië
Denemarken
Tsjechië
Denemarken

(1)

(2)
jul 03, 202121:00
Oekraïne
Engeland
Oekraïne
Engeland

(0)

(4)
Halve Finales
jul 06, 202121:00
Italië
Spanje
Italië
Spanje

(1)

(1)
jul 07, 202121:00
Engeland
Denemarken
Engeland
Denemarken

(2)

(1)
Finale
jul 11, 202121:00
Italië
Engeland
Italië
Engeland

(1)

(1)

bonusvragen

1. Wie wordt er groepswinnaar in groep A?

my answer:

correct answer: Italië

2. Wie wordt er groepswinnaar in groep B?

my answer:

correct answer: België

3. Wie wordt er groepswinnaar in groep C?

my answer:

correct answer: Nederland

4. Wie wordt er groepswinnaar in groep D?

my answer:

correct answer: Engeland

5. Wie wordt er groepswinnaar in groep E?

my answer:

correct answer: Zweden

6. Wie wordt er groepswinnaar in groep F?

my answer:

correct answer: Frankrijk

7. Welke van volgende 2 ploegen (België & Nederland) geraakt het verst op Euro 2020 of gaan ze er in dezelfde fase van het tornooi uit (=Onbeslist)?

my answer:

correct answer: Belgie

8. Wie speelt de finale tegen wie? Kies de 2 ploegen die de finale zullen spelen.

my answer:

correct answer: Engeland; Italië

9. Welk land wint Euro 2020?

my answer:

correct answer: Italië

10. Hoeveel rode kaarten worden er getrokken over het hele EK en dit tot eindsignaal in de finale, alsook bij eventuele verlengingen?

my answer:

correct answer: 6

11. Hoeveel doelpunten maakt de topschutter op Euro 2020?

my answer:

correct answer: 5

12. In welke minuut valt het eerste doelpunt tijdens Euro 2020?

my answer:

correct answer: 53